Лидерът на Възраждане нападна генерал Атанасов и Ивайло Мирчев, които 

...
Лидерът на Възраждане нападна генерал Атанасов и Ивайло Мирчев, които 
Коментари Харесай

Цирк! Как Костадинов нарече ген.Атанасов

Лидерът на " Възраждане " атакува военачалник Атанасов и Ивайло Мирчев, които  желаеха оставката на шефът на следствието Борислав Сарафов поради тежките разминавания в оповестената информация за случая с колата на основния прокурор Иван Гешев.

Костадин Костадинов бе един от първите, които оповестиха случая за " атентат " и " опит за ликвидиране на основния прокурор ".
-->
Костадинов скоро ги нападна. 

" Не е фотошоп. Според мен пиара на Доносническа България несъмнено е направил идеологическа измама в тила на стожерите на демокрацията с тази ненадейно добра композиция сред Льо пти Женерал и Иво Свирчев:) ", написа Костадинов във Facebook.

Миналата седмица пък Манол Пейков от Демократична България се подигра на Костадинов поради достолепието му, като го назова " късо...ков ".

Любопитно е, че военачалник Атанасов не за първи път е обект на сходни офанзиви. Предният път това направи Лъчезар Иванов - Лъчо Мозъка от ГЕРБ, който го назова " гном " в Народното събрание.

Прави усещане, че  Костадин Костадинов в никакъв случай не си е разрешавал насмешки и обиди във връзка с нито един представител на ГЕРБ, а локалната му конструкция във Варна от дълги години работи съвършено с тях в общинския съвет.

Именно от ГЕРБ той бе назначен за шеф на музея в Добрич.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР